Aktiviteter och priser

Go-kart Aktiviteter

Grand Prix

* Pris 695 kr/person inkl moms
* Bokningar alla dagar
* minst 5 deltagare

Det här är en av våra mest populära aktiviteter som passar alla företag/grupper som vill uppleva rolig och fartfylld Go-kart.
Vi börjar med en kort genomgång av både bilar och regler. Därefter får varje deltagare köra ett träningspass innan det är dags för tävling. Under tävlingen kör varje förare tre kvalheat där man samlar poäng. Startpositionerna och bilarna varieras så att det blir rättvist. När kvalheaten är körda räknas totalpoängen ut för alla deltagare.
De bästa får köra A-final och övriga B-, C-final osv. Hur många finaler det blir beror på antalet deltagare. Finalerna körs i omvänd ordning eftersom de två bästa i varje final går vidare till nästa final. Därefter får självklart segraren köra ärevarv. Under prisutdelningen delas det ut guld-, silver- och bronsmedalj till de tre bästa. För att göra det extra högtidligt spelas även nationalsången för segraren.

Boka på  013-150 180

STCC-Race

* Pris 595 kr/person inkl moms
* Bokningar alla dagar
* minst 5 deltagare

En aktivitet med Go-kart som är upplagd precis som en riktig STCC-tävling. Efter genomgången kör varje deltagare ett  träningspass innan tävlingen drar igång. Tävlingen går ut på att varje deltagare kör två kvalheat var, med omvänd startordning i det andra . När kvalheaten är körda räknas totalpoängen ut för alla deltagare.
De bästa får köra A-final och övriga B-, C-final osv. Hur många finaler det blir beror på antalet deltagare. Finalerna körs i omvänd ordning eftersom vinnaren i varje final går vidare till nästa final. Under prisutdelningen delas det ut guld-, silver- och bronsmedalj till de tre bästa.

Boka på  013-150 180

Formel 1-Race

* Pris 495 kr/person inkl moms
* Bokningar alla dagar
* minst 5 deltagare

Aktiviteten för er som inte vill köra så mycket eller har ont om tid men ändå vill tävla.
Efter genomgången kör varje deltagare en tidsträning där det gäller att försöka få en så bra varvtid som möjligt. Varvtiden avgör sedan vilken startposition man får i själva Formel 1-Racet. Efter racet blir det självklart prisutdelning.

Boka på  013-150 180

Go-kart Långlopp

* Pris 1795 kr/lag och timme, inkl moms
* Bokningar alla dagar
* minst 5 lag

Det här är en lagtävling som kan pågå i 1, 1½, 2 eller kanske 6 timmar. Allt beroende på gruppens önskemål. Varje lag bör bestå av 3 – 8 förare. Aktiviteten börjar med en kort genomgång av både bilar och regler.
Därefter kör  varje deltagare ett träningspass. Sedan är det dags för tidsträning, då väljer varje lag ut sin ”spjutspets” som försöker sätta så bra varvtid som möjligt.  Det lag som lyckas bäst under tidsträningen startar först i racet osv.
Varje lag väljer ut sin startman och sedan drar racet igång. Efter 5 minuter är det förarbyte för lagen i depån, klockan rullar hela tiden. Det är 12 körpass i timman och vid riktigt långa race blir det även tankstopp.
Det lag som har kört flest antal varv efter ett visst antal timmar vinner långloppet. Det blir självklart ärevarv, medaljer och nationalsång för det segrande laget efteråt.

Boka på  013-150 180

 

Drop-in

* 180 kr inkl moms för 6 minuter alt. 270 kr inkl moms för 10 minuter
* 6 minuter, motsvarar ca 15-20 varv på inomhusbanan eller ca 7-9 varv på den långa banan (inne- och utomhus)

– Alla dagar och tider går det att köra Drop-in, om det är ledigt. Men ring för säkerhets skull innan och kolla så inte banan är bokad.
– Säkrast Onsdagar 15.00 – 20.00 och Lördag- Söndag 12.00 – 18.00

Ta med dig familj och vänner och kör så mycket du orkar. Ett elektroniskt tidtagningssystem mäter era varvtider varje gång ni kör. En utskrift på tiderna efteråt gör att ni inte glömmer era ”rekordtider” till nästa gång.

Konferens/Fest

Många passar på att lägga sin konferens eller personalfest i anslutning till en aktivitet med Go-kart.
Vi har konferensrum för 10 till 40 personer.

Boka på  013-150 180

Go-kartkalas

Vi ordnar Go-kartkalas för dig och dina vänner – i alla åldrar!
Det finns inget min eller max antal deltagare. Priset bestämmer ni också själva beroende på hur mycket ni vill köra: 6 min = 180 kr alt. 10 min = 270 kr. Ni bestämmer också om barnen ska köra 1 eller 2 gånger var dvs 180 / 270 kr eller 360 / 540 kr per person.
När barnen kört så har vi en liten prisutdelning där födelsedagsbarnet får guldmedalj och nationalsång spelas. Vill ni sedan sitta kvar och fika eller liknande så lånar ni våra lokaler utan extra kostnad.

Vill ni boka eller har mera frågor så ring Go-karthallen 013-150 180 eller maila tillbaka önskad dag, starttid, ungefär antal barn och hur mycket ni vill köra.
Minimum 7 år, 120cm

Boka på  013-150 180

Kontakt

Adress: Regelgatan 5
589 41 Linköping

Email: mattias@magp.se

Telefon: Go-karthallen: +46( 0)13 - 150 180
mobil:+46 (0)705 - 92 75 55

 

© 2016. «magpracing.se». All right reserved.